CZ  |  EN

Developerský projekt moderní nákupní galerie v Polsku

15.06.2015
Na podzim roku 2016 otevře developerská skupina Apsys polské nákupní centrum Posnania. Jde o luxusní galerii příští generace, která počítá se zastoupením tří set místních i mezinárodních značek. Využito má být také obrovské množství nových technologií pro maximální pohodlí zákazníků. Nákupní centrum se staví v Poznani a nabídne plochu 100.000 m² ke komerčnímu pronájmu.

Posnania se má po dokončení stát jedním z nejinovativnějších center v Polsku a v celé střední Evropě. Skupina Apsys, developer se silnou pozicí na komerčních realitních trzích ve Francii a Polsku, usiluje o vytvoření multifunkčního centra, které dokonale odrazí moderní životní styl a plně využije potenciál nových technologií.

Galerie nabídne možnosti dalece přesahující tradiční nákupy. Má vytvářet prostředí, které umožní využívat kombinaci online a offline prodejních kanálů. Tato možnost má přinést spoustu výhod jak prodejcům, tak zákazníkům, kteří díky ní budou moci nejen interaktivně kontrolovat dostupnost výrobků, ale také různě kombinovat možnosti jejich doručení. Samozřejmostí zde bude celoplošné WiFi připojení zdarma.

Pro co největší pohodlí zákazníků se počítá i s geolokačními mobilními aplikacemi a digitálními mapami. Zájemci pak v praxi postačí ve svém mobilním telefonu kliknout na oblíbenou značku a zařízení ho k ní navede. Elektronický pomocník má být schopen najít například obchody, restaurace, bankomaty, ale také třeba najít zaparkované auta a identifikovat volná místa na parkovišti.

Projekt Posnania představuje v současnosti největší probíhající maloobchodní investici ve střední Evropě dosahující hodnoty 300 milionů EUR. Výstavba byla zahájena v červnu roku 2014. V současnosti jsou již dokončeny základy a podzemní parkoviště. První patro má být hotové do konce června letošního roku a otevření je naplánováno na podzim roku 2016.

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.     Další informace