CZ  |  EN

Odhadonline.cz zpoplatňuje pro zkvalitnění služeb odhady

31.03.2010
(Článek je možné kdekoliv otisknout za podmínky uvedení zdroje www.odhadonline.cz) Server odhadonline.cz, který zajišťuje nezávislé posouzení cen nemovitostí v České republice, zpoplatňuje symbolickými částkami žádosti o ocenění.

Po úspěšné stabilizaci projektu na českém realitním trhu chce vedení serveru zpřesnit odhady cenových hladin nemovitostí, aby díky tomu klienti mohli maximalizovat své zisky. Podle ředitelky sekce zpracování odhadů Ing. Olgy Šponerové zůstává služba nadále přístupná maximálnímu množství zákazníků. "Jedná se o zpoplatnění pouze symbolickými částkami, které nám dovolí v konečném důsledku klientům distribuovat mnohem přesnější ocenění," uvedla Šponerová.

Díky tomu, že byla služba od roku 2008 až do nynějška bezplatná, ji začalo mimo majitelů a kupců nemovitostí využívat také mnoho lidí bez opravdového zájmu o odhad, kteří uvádějí minimum informací nebo zavádějící informace. Jak Šponerová uvedla, zpoplatnění zajistí menší příliv těchto "spekulativních odhadů", což se pozitivně odrazí na kvalitě zpracování žádostí standardních klientů.

Server odhadonline.cz od roku 2008 poskytuje nezávislé ocenění českých nemovitostí přes internet. Od začátku fungování služby certifikovaní odhadci serveru ocenili majetek za zhruba 21 miliard korun. Klientům tak nezávislým pohledem na ceny jejich nemovitostí ušetřili stovky milionů, o které by přišli kvůli jednostranně nevýhodným obchodům.

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.     Další informace