CZ  |  EN

Byty s odhadovanou cenou mezi 30.000 - 120.000 Kč za m2

29.04.2013
Městská část Praha 1 připravuje výběrové řízení na prodej 19 bytů v atraktivních lokalitách - ulicích Karlova, Michalská, Opletalova, Štupartská, Žitná, Spálená nebo Krakovská. Dle dostupných údajů se pohybují ceny těchto bytů v rozmezí 30.000 - 120.000 Kč za m2. (Článek je možné otisknout za podmínky uvedení zdroje www.odhadonline.cz)

Podle cenové mapy, kterou používá server odhadonline.cz, se ceny v těchto ulicích pohybují průměrně mezi 50 - 60 tisíci korun za m2 podlahové plochy. Lze ale očekávat, že v rámci dražby se cena může vyšplhat výrazně výše, nad 100.000 Kč za metr podlahové plochy, v závislosti na charakteru  a stavu nemovitosti.

Výběrového řízení se může zúčastnit každý občan České republiky, tedy fyzická osoba, která nevlastní jinde byt a v době výběrového řízení ani neuplatňuje nárok na žádnou nemovitost a má vazby na Prahu 1.  Dle vyjádření představitelů městské části ale město nepřistoupí na nižší cenu než je současná tržní, pokud by nabídky v rámci výběrového řízení byly nižší.

 

Víte, jaká je cena vašeho bytu?

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.     Další informace