CZ  |  EN

Nabídka prodeje dluhopisů mateřské společnosti

03.01.2020
Mateřská společnost XP group, a. s. nabízí investorům prodej výhodně úročených dluhopisů.

Líbí se vám naše aktivity – v oblasti oceňování nemovitostí, zpracování expertních zpráv, znaleckých posudku a všeobecné podpory v rámci obchodu na realitním trhu?dluhopisy

Rádi byste se podíleli na našem zisku, který plyne z nových služeb, jež uvádíme v České republice a v sousedních zemích?

V tom případě by vás mohla zajímat emise dluhopisů holdingu XP group – naší mateřské společnosti.

Dluhopisy jsou výhodně úročené – úrok ve výši 7,5 až 10,5% p. a.

Investovat můžete na dobu 2 až 4 roky s tím že úrok obdržíte každoročně a jistinu (investovanou částku) na konci upisovacího období – např. za dva roky od emise.

Z výnosu plynoucích z prodeje dluhopisů budou financovány aktivity holdingových dceřinných společností – např. podpora nové mezinárodní služby Certimmo, rozvoj nástrojů pro experty a bonitní klienty (napří. banky, investiční společnosti, úřady atd), rozvoj služeb jako např. znaleckých posudků, expresních odhadu a navazujících služeb, které řeší potřeby klientů na realitním trhu.

Výhodné zhodnocení díky dluhopisům

Díky dluhopisům můžete výhodně zhodnotit své finance a zajistit se tak v době krize proti znehodnocení vašich úspor.

Dluhopisy patří k nejjistějším finančním instrumentům. Výnos z jejich držení je vždy dopředu jasně dán. Investor tak ví, kolik mu jeho finance vynesou.

To je hlavní rozdíl například oproti akcím, kde se jejich výnos odvíjí od vyplacené dividendy a zhodnocení nese hlavně rozdíl v nákupní a prodejní ceně akcie na burze.

Stejně jako jiné finanční instrumenty – např. akcie s sebou nese investice do dluhopisů určité riziko.

Je nutné hledat mezi emitenty dluhopisů ty společnosti či subjekty, které mají delší historii a splácí pravidelně své závazky.

Společnost XP group tento charakter splňuje – jedná se o stabilní společnost pohybující se v mezinárodním obchodním prostoru a nabízející služby s rozdílovou výhodou. Navíc má neposkvrněnou úvěrovou historii a díky tomu se těší oblibě investorů

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.     Další informace