CZ  |  EN

Odhadonline.cz nyní zajišťuje i ocenění bytového domu a chat

08.09.2009
(článek je volně k otisknutí za podmínky uvedení zdroje www.odhadonline.cz) Server odhadonline.cz, který poskytuje ocenění nemovitostí zdarma ve většině případů za účelem jejich prodeje, nyní pro své klienty rozšířil nabídku odhadů. Pracovníci serveru jsou nyní schopni přesně, rychle a opět bezplatně ocenit bytové domy a rekreační objekty.

Pokud tedy jste vlastníkem nebo potenciálním kupcem těchto nemovitostí a přemýšlíte o jejich prodeji, koupi, pronájmu nebo jen o jejich ceně, není nic snazšího než vyplnit jednoduchý formulář k popisu nemovitosti, který naleznete pod odkazem v pravé části stránek.

Oceňování nemovitostí, jakou jsou chaty, je obtížnější z toho důvodu, že není u nich možné provést porovnání jako u nemovitostí určených pro bydlení kvůli jejich nepoměrně nižšímu množství k prodeji. Dále do ceny chat velkou měrou promlouvá stav "životního prostředí" v jejich okolí.

Server odhadonline.cz se tedy rozhodl spustit oceňování chat a rekreačních objektů až po podrobné analýze prodejů chat v České republice a zmapování závislosti přírodních podmínek na těchto transakcích.

Ocenění bytového domu je jeden z nejsložitějších odhadcovských úkonů. Do ceny nepromlouvá jen obestavěný prostor domu, lokalita, stáří, stav bytových jednotek a jejich počet. Důležité je v tomto ohledu také zohlednit nájemníky bytových jednotek, příjem z pronájmu obchodů v domě, historii domu a například i architektonický styl, ve kterém se dům stavěl.

Server odhadonline.cz se tedy rozhodl spustit odhadování tohoto typu nemovitosti až po důkladné analýze jak všechny tyto parametry do konečné ceny promlouvají. Ať již tedy využijete odhad pro prodej, pronájem, nákup, darování, přejeme, aby se vámi zamýšlený plán realizoval.

 

           Potřebuji odhad bytového domu                                Potřebuji odhad rekreačního objektu

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.     Další informace